Spuitwerk

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

MH Multiservice uw specialist in airless spuitwerk

Bij latex spuiten beginnen wij altijd met een goede voorbereiding. Bij latex spuiten is dit de meest tijdrovende stap. Het aanbrengen van de spuitverf is namelijk een zeer snel proces. Ten eerste worden de muren behandeld met voorstrijk. Daardoor trekt de verf niet te veel in de muren. Tevens worden door onze professionals oneffenheden in de muur dichtgemaakt, om een zo strak mogelijk resultaat te garanderen. Vervolgens worden de oppervlakken die niet geschilderd worden, afgeplakt met tape. Ook worden met plastic uw vloeren beschermd. Dan wordt de latex verf onder druk gebracht met onze speciale verfspuitmachine, waarna de latex spuitverf op de muur gespoten wordt door ons.

Door gebruik te maken van latex spuitverf maken wij uw muren zo egaal en glad mogelijk, om het allermooiste resultaat te creëren. De spuitverf wordt gebruikt op verschillende ondergronden, zoals stucwerk en op nieuwe muren en plafonds in nieuwbouwwoningen. De verf kan binnenshuis en buitenshuis aangebracht worden. Daarom kunnen wij u van dienst zijn met een nieuwe laag verf op allerlei ondergronden. Bij MH Multiservice hebben we geruime ervaring met het spuiten van latex verf. 

Er komt geen spuitnevel vrij bij het spuiten van latex. Dit maakt latex spuiten een efficiënte en veilige manier van schilderen waarbij ook nog eens minder verf wordt verspild. Door ons wordt uw huis snel weer klaar gemaakt om in te wonen. Dit komt doordat het spuiten van latex een zeer vlug proces is. Als grootste voordeel van spuitverf is regelmatig het zeer gladde eindresultaat genoemd. Door de verf in een egale laag aan te brengen, garanderen wij een mooi eindresultaat. Na het opdrogen van de verf zijn uw muren prachtig glad geverfd, zonder dat er kwasten aan te pas komen. Wilt u gebruik maken van MH Multiservice dan kan dat uiteraard! Onze latexspuiters staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en u van dienst te zijn!

Waarom MH Multiservice

⇒ 100% Garantie op werkzaamheden

⇒ Geen voorrijkosten

⇒ Meer dan 20 jaar schilder ervaring

⇒ Professioneel advies

⇒ Uitsluitend beste kwaliteit materialen

⇒ 24 / 7 bereikbaar

⇒ Snelle service

Portfolio

Enkele afbeeldingen van door ons uitgevoerd werk